Poštanski broj
Grad

Kuca u Grmovcu

Pregled svih oglasa korisnika snezaoglasi
Šifra oglasa:12722
Kuca na prodaju u Grmovcu,
Kuća je sagradjena 2012-2013, kuća je gradjena po orginalnom planu koji je uradio arhitekta i ispostovani su svi standardi i propisi u kvalitetu radova i ugradjenom materijalu. svaka faza rada od temelja do krova je dokumentovana slikama tako da se mozete uveriti da je sve uradjeno kvalitetno . Komplet plafon iznutra je uradjena izolacija stiroporom 3cm ,pod je kompet prizemlje u pločicama. Visina tavanice je 310 cm po propisu za poslovni prostor, svi delovi kuce su pokriveni trofaznim uticnicama. Krovna gradja je postavljena sa mimoilazenjem greda na jednu vodu, tako da kad se eventualno sagradi sprat, sva gradja je upotrebljiva za krov na dve vode. Trenutno su pregradni zidovi od gipsa ali se sklanjanjem dva zida dobija jedinstven poslovni prostor. Kuća ima dva ulaza tako da se u slucaju gradnje sprata i aktivacije poslovnog prostora, ima zaseban ulaz.Osim postavljenih slika zainteresovanima mogu jos puno da posaljem putem viber-vocap poruka.
Cena je formirana po utrošenom materijalu i troškovima gradnje za sta imam preciznu evidenciju ,do najsitnijih detalja.
Kuća je provobitno planirana kao poslovni prostor u prizemlju (sve jedna jedinstvena celina sa sanitarnim cvorom ) i stambeni prostor na spratu kuce sa stepenicama iznutra,za koji takodjer imam plan prostora .
Temelj je odignut 80 cm od povrsine i komplet nasut sa sitnim peskom, komplet povrsina donje ploce je premazana bitulitom zatim kondor pa 3 cm stirodur i onda cevi za podno grejanje u celoj povrsini kuce.
Izolacija spolja 8 cm presovani falcovani stiropor. Alarm sa sanzorima u raznim delovima kuce kao i garazi (35 kvm) koja je takodje uradjena tako da uz mala ulaganja moze biti i stambeni prostor.Sve razvodne kutije u kuci su medjusobno povezane sa bužirom tako da mozete dodavati bilo kakvu instalaciju bez ostecenja zidova.Voda je gradska ali ima i izbusen bunar na dubinu 54 metra kao alternativa,povezan je hidropagom sa kucnom instalacijom tako da moze da snabdeva i kucu ili samo baštu,po vašoj želji. Za legalizaciju je zahtev predat pravovremeno i u proceduri je .Kucni broj je dodeljen i zakonski odobren. Auto prilaz u dvoristu je uradjen po planu da izdrži kamionsku dostavu za lokal.Od kuće do Novobeogradse Arene ima 21 km, do Autopume Zmaj16 km. Kuća se prodaje iz razloga što smo se odselili u inostranstvo,
Radi informacija ili dogovora molim zovite na viber ,vocap +4915901071394 DRAGOMIR LALIĆ
lalic.av@gmail.com
Broj soba:
4
Spratovi:
Površina:
145
Grejanje:
Dodatno:
checkmark Struja
checkmark Voda
checkmark Kanalizacija
checkmark Klima
checkmark Garaža
checkmark Mesto za parking
checkmark Internet
Cena:65.000 €
Kontakt:
Dragomir
004915901071394
Zemun

11000
Beograd
Pošalji email

Potražite lokaciju na mapi!
Kuca u GrmovcuKuca u GrmovcuKuca u GrmovcuKuca u GrmovcuKuca u GrmovcuKuca u GrmovcuKuca u GrmovcuKuca u GrmovcuKuca u Grmovcu
  • Najnovije novosti
  • Popularne novosti

Error: No articles to display

Error: No articles to display

Sadržaj CenaGrad Datum
nopic

Kredita Ponuda @ 3% kamatnu stopu (Kupoprodaja / Vikendice)

Nudimo zajmove od 1.000 eura do 5.000.000 eura na samo 3% kamatna stopa u 4 sati i Naše usluge su 10...
50.000 €
120
Belgrade
05. 02. 2020.
Broj pregleda: 170
Zajam za sve u finansijskim potrebama i krizi

Zajam za sve u finansijskim potrebama i krizi (Iznajmljivanje / Kuće)

Dobar dan, Ovde uzmite brzi i lak zajam po kamatnoj stopi od 3%, bez stresa ili kolaterala, zakon...
10 €
Belgrade
Belgrade
28. 03. 2020.
Broj pregleda: 36
Kuca sa lokalom Sid-Kukujevci

Kuca sa lokalom Sid-Kukujevci (Kupoprodaja / Kuće)

Prodajem kucu sa lokalom. Plac velicine 22 ara. Poseduje pomocne objekte sa supama. Svinjce za 250 k...
62.000 €
Kukujevci
Sid
07. 03. 2020.
snezaoglasi
Broj pregleda: 118