Poštanski broj
Grad

O nama

Lična motivacija za pokretanje Portala ima izvor u frustraciji inicijatora portala pri traženju stana po oglasima za nekretnine, a čemu su se dodala i slična iskustva kruga poznanika pri citanju nekretninskih oglasa.

Zbog nepotpunih informacija u oglašavanju nekretnina došlo je do velikog gubitka vremena na telefonske razgovore, do astronomkog telefonskog računa, kao i ukor na radnom mestu (neki izdavaoci nekretnina su se vrlo teško dobivali, pa je moralo da se non-stop zove) – i to sve za pozive koji nisu ni morali sa de čine da su u oglasima za nekretnine bile bar neke osnovne informacije o objektu, a koje bi omogućile suženje izbora...

...te oglasi za stan ili kuću nemaju kvadraturu, te nije pomenuta ni cena, ni u kom delu grada se nalazi, ako vec nema tačne adrese,  ili na kom je spratu, na primer (moja supruga je tada bila u trećem mesecu, pa sve što se nalazilo od 2. sprata nagore ili bez lifta nije dolazilo u obzir).

Tako da smo pokrenuli ovaj Portal koji traži od postavljenih oglasa za nekretnine bar neke minimalne informacije koji bi smanjili Vaš napor pri nalaženju novog stana ili kuće.

Pošto je ponuda nekretnina u zemlji vrlo fragmentisana i velika većina oglasa za nekretnine jos uvek se klasično objavljuje putem malih oglasa nekretnina u novinama, počeli smo saradnju sa lokalnim regionalnim novinama koje imaju ograničen doseg – i ova je web stranica - ImoNet.rs (i Immonet.rs) – takodje je zamišljena kao pomoć i besplatna promocija regionalnih informacija oglašavanja nekretnina sa fokusom na područje severne Srbije (Vojvodine).

Dodatno je uradjen je pokušaj da se za celu zemlju napravi kvazi-kompletan direktorijum svih online oglasnika nekretnina u Srbiji -  posetioci ovoga Portala mogu na taj način tražiti informacije za koje su zainteresovani i na tim drugim web stranicama za nekretnine.

  • Najnovije novosti
  • Popularne novosti

Error: No articles to display

Error: No articles to display

Vi ste ovde: Home O nama
Sadržaj CenaGrad Datum
Kuca kod bioskopa Vozdovac

Kuca kod bioskopa Vozdovac (Iznajmljivanje / Kuće)

Izdajem zgradu - kucu SU+PR+2+PK, 505m2 bruto, 433m2 neto. Rezidencijalna gradska zona, mirna ulica,...
3.000 €
Vozdovac
Beograd
02. 12. 2018.
snezaoglasi
Broj pregleda: 297
Kuca gde zivot postaje odmor

Kuca gde zivot postaje odmor (Kupoprodaja / Kuće)

Velika porodicna kuca, gradjena od cvrstog materijala, na suncanoj strani ulice u selu Deliblatu, na...
31.500 €
Deliblato
Kovin
24. 10. 2018.
snezaoglasi
Broj pregleda: 416
Kuca u Vladicinom Hanu

Kuca u Vladicinom Hanu (Kupoprodaja / Kuće)

Porodicna kuca gradjena u nizu,u blizini skole,crkve i zeleznicke stanice (su+pr+1sp+po) ,potpuno op...
30.000 €

Vladicin Han
04. 11. 2018.
snezaoglasi
Broj pregleda: 370